Vacature algemeen fysiotherapeut of oefentherapeut

Wij zijn op zoek naar uitbreiding voor ons team!

Ben jij een algemeen fysiotherapeut of oefentherapeut en kijk je uit naar een afwisselende baan met een uiteenlopende patiëntenpopulatie in een gezellig dorp in Noord-Holland? Neem dan contact met ons op. Ook als je alleen voor een aantal uur waarneming beschikbaar bent!

De praktijk is gevestigd in een modern gezondheidscentrum, midden in de gezellige dorpskern van Heemskerk. Er wordt nauw samengewerkt met de overige zorgverleners in het gezondheidscentrum, zoals de aanwezige huisartspraktijken, verloskundigenpraktijk en het consultatiebureau. Regelmatig is er ook contact met de ergotherapeuten, buurtsportcoaches en andere disciplines die werkzaam zijn in dezelfde regio.

De praktijk heeft 8 behandelkamers, 2 grote kinderfysiotherapieruimtes en een ruime oefenzaal met diverse apparatuur. Ook wordt er regelmatig bij de mensen thuis behandeld, waarbij gebruik gemaakt kan worden van de praktijkfiets.

Wij werken in een hecht, ervaren team waar je mee kan lachen én kan sparren. Wij doen onze administratie onder werktijd, hebben betaalde vakantiedagen, gezamenlijke pauzes en transparante afspraken. En natuurlijk bieden we een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Dagen en tijden zijn in overleg af te stemmen.

In de ideale situatie ben jij een algemeen fysiotherapeut of oefentherapeut met specialisatie manueel therapie en/of kinderfysiotherapie. Maar aarzel niet om te reageren als je niet aan alle wensen voldoet. Wij staan open voor nieuwe kennis en ervaring die wordt meegebracht.

Ben je toe aan een nieuwe, inspirerende werkomgeving? Laat van je horen!
Je CV met bijbehorende brief kun je mailen naar Linda Selhorst; linda@hartvanheemskerk.nl

Leave a reply