Vacature algemeen fysiotherapeut

Wij zijn op zoek naar uitbreiding voor ons team!

Ben jij een algemeen fysiotherapeut en kijk je uit naar een afwisselende baan met een uiteenlopende patiëntenpopulatie in het leukste dorp van Noord-Holland? Neem dan contact met ons op!

De praktijk is gevestigd in een modern gezondheidscentrum, midden in de gezellige dorpskern van Heemskerk. Er wordt nauw samengewerkt met de overige zorgverleners in het gezondheidscentrum, zoals de aanwezige huisartspraktijken, verloskundigenpraktijk en het consultatiebureau. Regelmatig is er ook contact met de ergotherapeuten, buurtsportcoaches en andere disciplines die werkzaam zijn in dezelfde regio.

De praktijk heeft 8 behandelkamers, 2 grote kinderfysiotherapie ruimtes en een ruime oefenzaal met diverse apparatuur. Ook wordt er regelmatig bij de mensen thuis behandeld, waarbij gebruik gemaakt kan worden van de praktijkfiets.

Wij werken in een hecht, ervaren team waar je mee kan lachen én kan sparren. Wij doen onze administratie onder werktijd, hebben betaalde vakantiedagen, gezamenlijke pauzes en transparante afspraken. En natuurlijk bieden we een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Dagen en tijden in overleg af te stemmen.

In de ideale situatie ben jij een algemeen fysiotherapeut met specialisatie manueel therapie en/of kinderfysiotherapie. Maar aarzel niet om te reageren als je niet aan alle wensen voldoet. Wij staan open voor nieuwe kennis en ervaring die wordt meegebracht.

Voor meer informatie over de praktijk, kun je deze website bekijken.

Ben je toe aan een nieuwe, inspirerende werkomgeving? Laat van je horen! Je CV met bijbehorende brief kun je mailen naar Linda Selhorst; linda@hartvanheemskerk.nl

Leave a reply